Ny filmklub til børn i aldersgruppen
7-10 år i Bio Næstved

ASTA BASTA er en ny filmklub for børn, som viser fire film i januar til april 2023 i Bio, Kattebjerg 5 i Næstved.

Filmene er primært tiltænkt aldersgruppen 7-10 år. Det er meningen, at børnene ledsages af en voksen med henblik på at få en fælles oplevelse og en god snak om filmen bagefter.

I programmet er de fire film beskrevet i forhold til handling, men også filmenes temaer er fremhævet. Vores håb er, at filmoplevelserne vil bidrage til samtaler om temaer som fx venskaber, familieforhold, sammenhold, mobning, samfundsudvikling samt historiske emner som fx 2. verdenskrig.

I filmverdenen møder vi nye universer, mennesker og væsener, som inspirerer os – og som måske også får os til sammen at reflektere over eget liv og egne valg. Det fede er, at vi får noget meningsfuldt at tale om – altså et opløftende afbræk fra hverdagens mange praktiske samtaleemner og gøremål – eller som alternativ til tidens trend, hvor vi typisk er optaget af hver vores digitale platform.

Der købes billet til alle fire film på én gang for i alt 160 kr. for fire film pr. person.

I får samme plads i Bio hver gang –  Så vær hurtig for at få de bedste pladser

Program – Januar til april 2023

 

Medlemskab af foreningen Asta Basta Bio

 

Hvis du som enkeltperson eller I som institution ønsker at støtte op om filmkulturen for børn i Næstved, kan medlemskab af Foreningen Asta Basta Bio tegnes for 100 kr. årligt ved at skrive til os via Kontakt. Formålet med Asta Basta Bio er at drive filmklubben ASTA BASTA.

ASTA BASTA BIO’s bestyrelse består af

 

Susanne Fjellerad (formand)

Jan Hald Pedersen (kasserer)
Yvonn Lindberg (sekretær)
Ole Hansen
Leif Jacobsen

 

Se vedtægter for Asta Basta Bio